Julkisivurappaukset Länsi- ja Varsinais-Suomessa

Rappaus on tyylikäs valinta julkisivun pintamateriaaliksi. Tehosaneeraus O&V Oy toteuttaa upeat julkisivurappaukset Raumalla ja muualla Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella. Julkisivurappaus on saumaton ja kestävä pintakäsittely. Se on näyttävän näköinen, se suojaa hyvin rakennusta esimerkiksi sään aiheuttamalta rasitukselta. 

Rappauksia ja pinnoituksia on eri tyyppisiä. Toteutammekin monipuolisesti erilaiset kolmikerrosrappaukset, ohut- ja paksurappaukset, hiertopinnoitteet sekä ruiskupinnoitteet. Rappauksen valintaan vaikuttaa paitsi rakennuksen ikä myös sijainti, sekä millaista kulutusta rakennuksen pintamateriaaliin kohdistuu. Rappauksella voidaan päivittää tiiliverhoillun talon julkisivut, mikäli tiiliverhoilu ei enää miellytä silmää. Toteutamme myös sokkelien pinnoitukset.

Miksi valita julkisivurappaus?

Ammattilaisen käsissä rappauksesta tulee laadukas ja kestävä. Hyvin tehtynä rappaus kestää vuosikymmeniä ja on huoltovapaa seinäpinnoite. Kun rappaus on tehty, ei tarvita huoltotoimenpiteitä myöhemmin. Julkisivurappaus sopii kivi- ja levypinnoille. Autamme mielellämme valitsemaan oikeanlaisen rappaustyypin, mikä sopii juuri sinun kiinteistöösi parhaiten.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!