Kylpyhuone- ja saunaremontti

Teemme kylpyhuone- ja saunaremontit alusta loppuun | Rauma | Länsi-Suomi

Kun vesivahinko yllättää, ota meihin yhteyttä niin pian kuin mahdollista. Näin voidaan välttää lisävahingot ja niistä aiheutuvat lisäkustannukset. Aina kylpyhuoneen tai saunan remontti ei kuitenkaan vaadi vahingosta johtuvaa korjausta. Remontti voidaan toteuttaa muuten vain silmän iloksi ja toiminnallisuuksien parantamiseksi.

Toteutamme kylpyhuone- ja saunaremontit huolellisesti aina kosteusmittauksista purkutöihin, vesieristyksiin, uusien laattojen ja kalusteiden asennukseen. Myös valaistukset, kiuaskytkennät, laudeasennukset sekä LVI-työt hoituvat helposti kauttamme.

Kylpyhuone- ja saunaremontilla viihtyisät tilat, joissa toimit helposti ja rentoudut kiireen keskellä

Kerro meille, mitä kaikkea uudelta kylpyhuoneelta tai saunalta toivot. Autamme sinua valitsemaan tyyliisi sopivat laatat, kalusteet sekä muut ulkoasuun ja toiminnallisuuksiin vaikuttavat ratkaisut.

Tavoitteemme on rakentaa näyttävät tilat, jotka ovat makusi mukaiset, tarjoavat helppoa käytettävyyttä ja rentoutumisen mahdollisuuksia.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Olemme hyväksytty märkätilojen vedeneristäjä ja meiltä löytyy VTT:n sertifikaatti

Kosteusvaurioiden ja homeen ehkäisemiseksi märkätilan vedeneristys on pakollista. Vedeneristystyön saa tehdä vain VTT-sertifioitu märkätila-asentaja.