Laadukkaat sisustuspinnoitteet meiltä – palvelemme Länsi- ja Varsinais-Suomessa

Tehosaneeraus O&V Oy tarjoaa kestävät ja tyylikkäät sisustuspinnoitteet. Palvelemme joustavasti Raumalla ja muualla Satakunnan sekä Varsinais-Suomen alueella. Valikoimaamme kuuluu korkealaatuiset Basebetonin tuotteet, joita voit käyttää betonipinnan luomiseksi sekä seiniin että lattiaan tai vaikkapa huonekaluihin. Pinnasta saat joko tasaisen ja sileän tai rosoisen ja karkean – makusi mukaan. Basebeton on käytännöllisempi tuote kuin tavallinen mikrosementti, sillä se on helppo levittää ja se kuivuu sekä kiinnittyy nopeasti. Tämän lisäksi Basebeton-tuotteet ovat helppo pitää puhtaina ja hygieenisina.

 

Valikoimaamme kuuluu:

  • Basebeton vedenpitävä mikrosementti

Koska Basebeton mikrosementti on vedenkestävä, se sopii hyvin myös kylpyhuoneisiin ja keittiöihin. Tuote on heti valmis levitettäväksi ja lopputuloksesta tulee kaunis mattapintainen sementtipinta, joka on myös UV-suojattu. Basebeton mikrosementtiä löytyy eri värisinä.

 

  • Stuccopuro mineraalilaasti

Stuccopuro mineraalilaasti on kalkkipohjainen ja se soveltuu seiniin sekä kuiviin tiloihin. Lopputuloksena syntyy koristeellista ja luonnollisen sävyistä betonipintaa.

 

  • Sichtbeton sisustusbetonilaasti

Kun haluat modernia ja teollisen rouheista ilmettä sisustukseesi, Sichtbeton sisustusbetonilaasti on hyvä valinta. Sitä voidaan käyttää sileillä ja kuvilla pinnoilla, mukaan lukien ikkunalaudat ja takat. Tuotteen asentaminen tasaisen pinnan päälle on helppoa.

 

  • Oxidestuc metallilaasti

Oxidestuc metallilaasti antaa seinillesi – ja vaikka huonekaluillesi – upean metallisen ja kiiltävän pinnan. Sävyistä voit valita alumiinin, kullan, kuparin, pronssin, teräksen tai ruosteen. Pinnan voit kiillottaa niin kirkkaaksi kuin haluat.

 

Basebetonin tuotteista voit lukea lisää täältä.

 

Kerromme mielellämme lisää eri sisustustuspinnoitteista ja niiden ominaisuuksista. Palvelemme osaavasti sekä yksityisiä että yrityksiä.

Ota yhteyttä!